Saturday, May 11, 2013

Möödunud nädalast

Jälle on piisavalt aega möödas sellest, et päris täpselt toimuvat meenutada suudaksin. Ausalt kohe ära öeldes palju midagi erakorralist toimunud polegi. Meeletult motiveeriv edasilugemiseks, eks :)

Laupäeval olin kodus. Koos oma tädide, nõbude ja vanaemaga. Päevasel ajal kas olin tubli tütar ja aitasin majapidamistöödega või kui enam abi vaja polnud, lebotasin lihtsalt- vaatasime koos filme, vahepeal vaatasin üksinda, kui enam kohe mitte midagi teha polnud :D Nädalavahetustel siin enamasti selline lugu, et kui päevad väga palavad on, siis rahvast väljas ei liigu. Kõik põgenevad päikese käest tuppa :D Imelik, imelik. Õhtuti pidin sel nädalavahetusel toas püsima, ühest küljest seetõttu, et hostema oli õdedega Tuxtlas ja "kui minuga peaks midagi juhtuma, siis pole teda siin, et mulle järele joosta." Ja eks natukene midagi teist oli ka mängus. Õhtuti istusin siis tlayudades, tegin perega nalja, jutustasin ja sõin mango järel mangosid. Nii heaaa!!

Pühapäeval oli äratus väga varajane, kuna juba kaheksast läksime taaskord mu nõbu Lizbethiga Juchitani ta iludusvõistluse asjus. Toimus casual rõivaste pildistamine ja räägiti veel finaalvõistlusest ja kleitidest jne. Megalahedad inimesed need korraldajad. Oli ka uut rahvast juures, sain Eesti kohta palju küsimusi ja muidugi Miss Universumi teemal sai jälle päris pikalt jutustatud :D

Kui kusagil kolme ajal Lagunasesse tagasi jõudsime, läksime ühe Lizi sõbra Hectori juurde, kuna tahetakse ka selline iludusvõistluse moodi asi kuttidele korraldada ning paluti, et sõnumit edastaksime ning kandidaate otsiksime. Noh, Hectorile rääkis Liz ja ta oli nõus ka kohe. Mu meelest veitsa naljakas, kui kutid sellistes asjades osalevad, kuidagi väga edeva mulje jätavad :D

Esmaspäeval oli vaba päev aga kuna teises koolis toimusid tunnid ja meie kooli rahvas siin Lagunases nagu eriti ei liigu, nagu juba ilmselt varasemast aru on saanud, jälle midagi ei toimunud :D Nii põnev elu eks eks hahha.. Hommikupoole käisin ujumas ja kuuest läksin zumbasse. Surm oli silme ees, päriselt noh :D Vererõhk oli nii lagedesse tõusnud, pea surises peas, süda oli paha ja tahtsin oksendada, see uus õpetaja paneb ikka haige koormuse peale. Aga noh, kui koju jõudsin, dušši all käisin ja pool tundi veel jahtusin, siis tundsin end väga hästi juba. Üheksa-poole kümne vahel tuli Guty siia, tegime väikse tiiru väljas ja siis tuppa tagasi.

Teisipäeval algas uuesti kool. Üheksaks läksin kohale alles ja täiega pinda on hakanud käima, kui need tunnid üksteise järel ära jäävad. Mingi aeg tahtsid klassiõed mu iPodist Eesti muusikat kuulata ja ei jõudnud ära naerda. Ma ei tea, why in the world peaks mul Mari-Leen Kaselaanu "Kiirteel" playlistis olema aga igatahes see neile meeldis. Tulin varem koolist ära, kuna ühel hetkel ma lihtsalt ei suutnud seal enam istuda nähes, kuidas kõik teised klassid lihtsalt jalutavad ja jalutavad väravate vahelt läbi ja lähvad koju ja siis meie klassivanem ikka veel korrutab, et ei tea, pole kindel, äkki ikka toimub viimane tund kah...Muidugi seda ei toimunud.

Koju jõudes koristasin ruttu toa ära, kuna hostema pidi sel päeval koju jõudma, tahtsin taaskord tubli tütar olla :D Seejärel sõin kiiresti ning läksin Niklase ja selle sakslase Alexiga ujuma. Muidugi ma olin neist pool tundi varem kohal. Lõpuks oli seis selline, et ujuda saingi vaid selle aja, mis ma ennem kohal olin pluss kuttidega ka kuskil 15 minutit, lõpuks lihtsalt lamasime Alexiga toolides ja jutt hakkas niimoodi jooksma, et ise ka ei usu :D Ühel hetkel avastasin, et räägime vene keeles. See piirdus eriti lühikese vestlusega, sest 9 kuud Mehhikos on oma töö teinud ja kõik on ikka täitsa meelest läinud. Mitte, et ma Eestis  vene keelt hästi oskasin eks... Aga ühesõnaga jah, kuti mõlemad vanemad on Venemaalt pärit aga ta vana-vanavanemad elasid Saksamaal ja siis nad kolisid sinna, kui ta väga väike oli. Või midagi sellist. Aga ah kuidas see ikka sakib, kui mega awesomide inimestega just siis tutvuda, kui aeg siin otsa hakkab saama.

Pärast basseini juures käimist jooksin koju, ostsin õdedele tagasi tuleku puhuks kommi ka ja tervitasin neid ja rääkisin paar sõna juttu. Seejärel läksime taaskord Liziga kiiresti zumbasse ja midagi rohkemat päeva jooksul vist ei  teinudki.

Järgnevad lõigud kirjutan täna, 4 päeva hiljem laupäeval... Kolmapäeval toimusid koolis kõik tunnid ning päev möödus väga rutiinses rütmis. Kool-lõunasöök perega, ujuma, natukene perega koos aega veeta, zumba, perega koos aeg, õhtusöök, poole kümnest teise kooli sõpradega tunnikeseks välja. Istusime hamburgeri kohas, enamik sõid, mul tõesti polnud ei isu ega ruumigi kõhus ja jutustasime niisama. Kõik tahtsid muidugi Jesuse majas taaskord filmika teha aga kell oli palju ja ma pean hommikul vara koolis olema, seega nädala sees pole luba kaua väljas olla. Aa käisin Matiases kah emadepäeva kingi osas. Ja Cancuni reisi maksin ära!!! 14 päeva mu elu parima reisini!!!

Neljapäevane päev möödus samamoodi, seitsmest läksin jälle zumbasse aga kuna meid ainult 5 oli, siis õpetaja ütles, et nii vähese rahvaga ei hakka tegema ja, et homme kõik kell kuus läheksime, okei. Kella kuuene zumba on selline, et on MEGA MEGA palju rahvast alati, üldse pole ruumi, et normaalselt kaasa teha ja kolm korda koormavam ka, kui juba niigi koormav kella seitsmene. Ühesõnaga siis zumbat sel päeval polnud, läksin Alinega, oma ühe esimese sõbrannaga siin Mehhikos, kes ka zumbas käib, trepijooksu tegema. Pärast seda kella üheksast läksin Christopheriga välja. Sõitsime niisama ta jeepiga ringi, rääkisime juttu ja käisime söömas. Pidi olema ikka suur tahtmine tal minuga välja minna, sest täpselt kell 9 hakkas Cruz Azuli mega suur jalgpallimäng, mida kõik sel õhtul lihtsalt vaatasid ja lisaks sellele pool kümme seebika eelviimane osa :D Siin see teema, et kõik vaatavad seebikaid, nagu reaalselt. Ja sain päris korralikult naerda, kui ütles, kuidas Televisa tahab temaga viieks aastaks lepingut sõlmida, et ta seebikanäitlejaks hakkaks :D Aga ta veel mõtleb, sest tahab piloodiks minna õppima ja ikka ülikoolis käia. Ikkagi hahahhaha.

Reedel kooli ei läinud, sest Mehhikos tähistatakse 10. mail emadepäeva. Naisõpetajad sel päeval töötama ei pidanud ja pere ütles ka, et pole mõtet selleks kolmeks tunniks mõtet kooli minna. Ja hiljem kuulsin ka, kuidas mitte ühtegi meesõpetajat polnud ka kohale tulnud. Ma reaalselt ei tea, mis hariduse need õpilased niimoodi saavad seal...väga hull teema ikka. Hommikul kaheksast ärkasin ülesse, andsin Verole kingi ja edastasin soovid vanaemale, kõigile tädidele seega mängisin õdedega ja veetsin niimoodi perega aega. Kuuest käisin zumbas kah ja wow, kui hea oli. Väga intensiivne, aga ainult 6 inimest!! Seejärel läksin perega mu tädi tlayuda kohta, lihtsalt jutustasime nagu ikka, ma sõin tlayuda asemel mangot, seal kõrval täpselt puu ja kogu aeg kukub eriti küpseid ja magusaid mangosid alla :) Läksin vara magama.

Tänase kohta ei tea, mõned plaanid õhtuks on. Tahan minna üht iludusvõistlust vaatama Matiasesse, sest telefon on neist kutsetest väga punane ikka aga eks näha ole, sest üritus toimub klubis ja hostema ei anna eriti luba ju sinna minemiseks :( Aga ehk kui Lara ka läheb, siis mul õnnestub ära rääkida.

Aga selleks korraks kõik. Sai päris pikk postitus mitte millestki ja väga ei usu, et keegi lõpuni välja jõudiski, aga noh, jah :D

ask.fm: ask.fm/kerturuu


No comments:

Post a Comment